Tort cu branza

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Torturi
Dificultate
Timp 100 min

Ingrediente

  • 35 grame      cacao
  • 350 grame      zahar tos
  • 5 buc      oua
  • 300 grame      faina
  • 175 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Puneti intr-un vas 150 g faina, sare, 75 g zahar, un galbenus, 15 g cacaua, 75 g margarina Unirea si framantati pana obtineti una aluat nisipos. Intindeti aluatul intr-o forma rotunda(de tort),unsa. Indreptati cu furculita si puneti la rece 40 min.

2. Framantati restul : 150 g faina, sare, 100 g zahar, 75 g margarina Unirea, 15 g cacao pana se va obtine tot un aluat nisipos.

3. Umplutura: bateti ouale spuma, 175 g zahar, branza frecata, smantana +praful de vanilie si stafidele. Asezati crema peste primul blat, presarati apoi aluatul nisipos, coaceti 60 min. La final lasati prajitura sa se raceasca 10 min apoi o scoateti din forma. Rece, se presara restul de cacao pe margine.


Retete similare