Tort cu crema de ciocolata si fructe

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Torturi
Dificultate
Timp 90 min

Ingrediente

  • Portocale      fructe
  • 150 grame      ciocolata
  • 50 grame      cacao
  • 150 grame      zahar vanilat
  • 6 buc      oua
  • 150 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se freaca margarina cu 6 galbenusuri, cu 150 gr zahar si cu 150 gr ciocolata topita la cuptor. Se freaca cel putin un sfert de ora. Se adauga mai departe 50 gr. Cacao, 1 lingura pesmet si se mai bate pina se implineste o ora. Se adauga albusul batut spuma. Se imparte compozitia in doua parti egale.

2. O parte se da la rece, cealalta parte ramasa se imparte in trei parti egale si se coc separat trei foi in forma unsa cu margarina, presarata cu faina si imbracata cu hirtie. Se asaza in farfuria de tort si se unge fiecare foaie cu crema oprita la rece si se pun din fructe.

3. Se inveleste cu crema pe toata suprafata si se garniseste cu fructe peste care se toarna gelatina deja pregatita.


Retete similare