Tort de Biscuiti

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Torturi
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 20 ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 150 ml      Frisca
  • Portocale      fructe
  • 4 linguri      cacao
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Sirop: Se amesteca 1 cana de zahar, apa si esenta de rom si se pun la fiert pana se topeste zaharul.

2. Blat: Se rup biscuitii bucatele, se toarna peste ei siropul fierbinte si se amesteca usor sa nu se zobeasca pana se incorporeaza totul.

3. Crema: Se amesteca margarina taiata bucatele cu 1 cana jum de zahar, 4 linguri de cacao si 1 cana de apa si se pun la fiert la foc mic pana se ingroasa.Se toarna peste biscuiti 3 sferturi din crema si se amesteca impreuna cu 3-4 linguri de nuca de coss si 2-3 portocale taiate bucatele pana se incorporeaza, se lasa la racit, se aranjeaza pe un platou si se orneaza dupa guist cu crema ramasa, frisca , fructe.Pofta buna!!!


Retete similare