Tort de biscuiti

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Torturi
Dificultate
Timp 40 min

Ingrediente

  • 10 ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 500 ml      Frisca
  • 300 grame      rahat
  • 4 linguri      cacao
  • 8 linguri      zahar tos
  • 5 buc      oua
  • 200 ml      lapte
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Zaharul se freaca bine cu ouale pe baie de aburi. Margarina se bate spuma cu 3 linguri de cacao. Biscuitii se inmoaie in lapte, se storc bine si se adauga peste margarina, dupa care se adauga si rahatul taiat bucatele cat mai mici,stafidele (care au stat in apa cu esenta de rom) si visinele din visinata (fara samburi).

2. Se amesteca bine si se toarna peste crema de oua cu zahar. Intr-o forma tapetata cu margarina se rastoarna compozitia si se da la congelator pentru o ora.

3. Se scoate din congelator si se rastoarna pe un platou. Se orneaza cu frisca si cacao.


Retete similare