Tort de ciocolata

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Torturi
Dificultate
Timp 45 min

Ingrediente

  • 5 ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 250 grame      zahar pudra
  • 200 ml      Frisca
  • 50 grame      ciocolata
  • 5 linguri      cacao
  • 1 pliculet      zahar vanilat
  • 1 lingurite      praf de copt
  • 5 buc      oua
  • 400 ml      lapte
  • 3 linguri      faina
  • 250 grame      margarina Unirea pentru creme

Mod de preparare

1. Blat: 5 oua se bat spuma cu 7 linguri de cola si un pic de sare cind este batut se adauga 5 linguri de zahar pe urma se adauga galbenusurile pe rind cind sint gata punem faina amestecata cu praful de copt

2. Punem intro tava cu hirtie de copt care il ungem un pic cu ulei si il punem la cuptor 25-30 de minute cind egata il insiropam facem un sirop din 150 ml apa cu o fiola de esenta de rom si 100 gr de zahar

3. Ptr crema facem o budinca de ciocolata in care punem 2 ling de cacao cind e gata budinca lasam un pic sa se raceasca si pe urma il amestecam cu o marg unirea pt crema cind e gata bls.


Retete similare