Tort din budinca

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Torturi
Dificultate
Timp 30 min

Ingrediente

  • 100 grame      zahar pudra
  • 250 grame      margarina Unirea pentru creme

Mod de preparare

1. Cele 250 gr margarina unirea la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pudra pana devine spumoasa. Se imparte in trei parti egale Se prepara budinca de ciocolata cu o treime din lapte si doua linguri de zahar (daca doriti mai dulce puteti pune mai mult), se lasa sa s eracoreasca putin si se amesteca cu o parte din crema de margarina apoi se amesteca cu ciocolata rupta bucati si cu esenta de rom. Se prepara apoi budinca de caramel adaugam a doua parte de margarina si apoi se amesteca cu biscuitii rupti bucatele si esenta de rom dupa gust. La final se prepara si budinca de vanilie cu ultima treime de lapte si se amesteca cu esenta de vanilie crema de margarina ramasa si cu capsunile pasate cu o furculita.

2. Se tapeteaza o cratita cu celofan si se toarna budincile imediat dupa preparare in straturi. Mai intai cea de ciocolata, apoi caramel si la final cea de vanilie. Va recomand sa lucrati foarte rapid pentru ca budinca se intareste foarte repede.

3. Se scoate apoi budinca din cratita cu ajutorul celofanului si se poate taia felii. Daca doriti puteti orna tortul cu frisca, capsuni, ciocolata sau cum va dicteaza imaginatia.


Retete similare