Tort diplomat

Categorie Prajituri light
Tip prajitura Torturi
Dificultate
Timp 50 min

Ingrediente

  • 500 ml      Frisca
  • Capsuni      fructe
  • 100 grame      zahar tos
  • 3 buc      oua
  • 100 ml      lapte

Mod de preparare

1. Se separă albușurile de gălbenușuri. Pe foc se pun gălbenușurile cu zahărul și cu laptele Amestecăm până obținem o cremă pe care o dăm apoi la răcit.

2. Batem albușurile spumă, batem și frișca . Încorporăm albușurile în frișcă între timp preparăm gelatina conform instrucțiunilor de pe ambalaj, iar apoi o adăugăm în crema de gălbenușuri

3. Compoziția se adaugă în amestecul de albușuri și frișcă. Intr-o tavă cu pereți detașabili punem un strat de pișcoturi, peste care întindem jumătate din crema de tort. Presărăm o parte din fructele tăiate mărunt. Mai punem un strat de pișcoturi. Întindem crema rămasă și ornăm cu fructe . Băgăm la frigider peste noapte.


Retete similare