Tort iepuras

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Torturi
Dificultate
Timp 180 min

Ingrediente

  • 2 ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 500 ml      Frisca
  • 52 linguri      zahar tos
  • 16 buc      oua
  • 600 ml      lapte
  • 16 linguri      faina
  • 500 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Separam 8 oua, batem albusurile spuma , adaugam , treptat, 16 linguri de zahar tos, galbenusurile si 8 linguri de faina. Punem in tava unsa si dam la cuptorul incins. Facem 2 blaturi.

2. Se pune laptele si restul de zahar la fiert si se prepara budinca. Dupa ce e gata se lasa la racit. Cand e rece se freaca cu margarina pana devine o compozitie cremoasa.

3. Taiem blaturile in doua insiropam si umplem cu crema, apoi decupam unul din blaturi in forma de urechi si papion. Ornam cu frisca si bombonele.


Retete similare