Tort multicolor

Categorie Prajituri rapide
Tip prajitura Torturi
Dificultate
Timp 50 min

Ingrediente

  • 10 ml      Esente (de rom, vanilie, lamaie, portocale...)
  • 100 grame      ciocolata
  • 3 lingurite      cacao
  • 1 pliculet      zahar vanilat
  • 4 linguri      zahar tos
  • 400 ml      lapte
  • 4 linguri      faina
  • 150 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Fierbem laptele si adaugam faina treptat amestecand cu telul pana se ingroasa! Se lasa la racit, separat se mixeaza margarina pastrata la temperatura camerei o perioada cu zaharul. Cand s-a racit crema de lapte se adauga margarina amestecand impreuna, se pune cacaoa si ciocolata topita ,am pus jumate de esenta rom si 1 plic zahar vanilat!

2. Blatul l-am preparat astfel: Am mixat ouale cu zaharul bine, apoi am adugat treptat faina si 1 praf de copt.

3. La sfarsit am siropat blatul si am adugat crema si desupra am facut un pliculet de tort gelle si am adaugat si ornament multicolor pentru tort. Delicios si simplu.


Retete similare