1. Pentru blat: 200g faina, 6 oua, 150g zahar, 100g ciocolata menaj, 50g margarina unirea, 3 pliculete zahar vanilat, sare Pentru crema: 250 g zahar, 150g faina, 100 ml lapte, 100 ml cafea concentrata, 210 g margarina unirea, lamaie
2. Freaca margarina cu zaharul vanilat. Adauga ouale unul cate unul. Toarna ciocolata topita si un pic de sare. Bate cu telul timp de 15-20 minute intr-un vas la bain-marin. Adauga faina in ploaie, amestecand usor. Toarna compozitia intr-o forma rotunda unsa cu margarina si tapetatat su faina. Coace la cuptor, la foc potrivit 40 de minute.
3. Intre timp, pregateste crema. Amesteca zaharul cu faina, toarna laptele si cafeaua si amesteca pe foc mic pana cand crema se ingroasa. Dupa ce s-a racit putin, adauga margarina si coaja de lamaie rasa. Taie blatul in 2 foi. Pune intre foi jumatate din cantitatea de crema, dupa care acopera cu restul de crema. PEntru decor poti folosi bomboane de ciocolata sau figurine din zahar de la cofetarie.