Tort secuiesc

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Torturi
Dificultate
Timp min

Ingrediente

  • 300 grame      nuca
  • 80 grame      cacao
  • 600 grame      zahar tos
  • 9      oua
  • 40 grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Blatul: Se bat albusurile adaugand cate putin 300 grame zahar, se adauga nucile, cacaoa si faina si se lasa la cuptor la foc potrivit.

2. Crema: Se bat galbenusurile cu celelalte 300 grame zahar la bain marie pana cand este suficient de tare. Se pun 2 linguri de apa si 2 linguri cacao. Se amesteca in continuare pana se intareste din nou, se da la rece. Apoi se freaca untul spuma si cand crema este rece se amesteca cu margarina.

3. Se toarna crema peste blatul deja racit si deasupra se rade ciocolata (tablete).


Retete similare