Tort Valentine`s Day

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Torturi
Dificultate
Timp 30 min

Ingrediente

  • 1 linguri      ulei
  • 1 pachet      praf de copt
  • 5 linguri      zahar tos
  • 4 buc      oua
  • 4 linguri      faina
  • 150 grame      margarina Unirea pentru creme

Mod de preparare

1. Se separa albusurile de galbenusuri . Batem albusurile spuma, peste adaugam zaharul treptat si batem pana se intareste spuma. Galbenusurile se bat impreuna cu uleiul si se incorporeaza cu albusurile usor.

2. Amestecam faina cu praful de copt si putina cacao, adaugam in ploaie peste copozitia de oua. Ungem tava cu margarina UNIREA punem compozitia si dam la cuptorul bine incalzit 30 de minute.

3. Facem crema din plicul pentru tort si margarina Unirea pentru crme. Se mixeaza bine. Taiem blatul pe jumatate umplem cu crema si la final crema de ciocolata si jeleurile.


Retete similare