Trandafiras Andra

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Fursecuri, cornulete
Dificultate
Timp 60 min

Ingrediente

  • 200 grame      nuca
  • 100 grame      zahar vanilat
  • 250 grame      zahar tos
  • 3 buc      oua
  • cat cuprinde grame      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Pentru foi: Se amesteca 3 galbenusuri cu un pachet de margarina si borsul; esenta de vanilie(sau zaharul vanilat) apoi faina cat cuprinde.

2. Pentru crema: Se bat spuma 3 albusuri cu zaharul; se adauga cacao (sau colorantul rosu), nuca si esenta de rom.

3. Se intind foi de 1 cm grosime si 15 cm latime, peste care se pune crema,se intinde si se ruleaza. Se taie la 1,5 cm se pun trandafirasii in tava si se coc la foc potrivit 20-25 min.


Retete similare