Trufe

Categorie Prajituri de Sarbatoare
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 40 min

Ingrediente

  • 200 grame      zahar pudra
  • 250 grame      nuca
  • 200 grame      ciocolata
  • 30 grame      cacao
  • 2 buc      oua
  • 60 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra la aburi pana se face o crema spumoasa. Se incorporeaza cacao neagra, se da jos si se pune margarina cubulete. Se amesteca in continuare pana se topeste margarina si crema se raceste.

2. Se adauga romul, nucile macinate si ciocolata data pe razatoare si se amesteca usor.

3. Cu mana uda se ia din compozitie si se fac bile cat nuca, egale, care se tavalesc prin cacao. Se pot pune fiecare in hartiuta speciala. Se tin la rece cateva ore inainte de a fi servite.


Retete similare