Valurile Dunarii

Categorie Prajituri simple
Tip prajitura Alte prajituri
Dificultate
Timp 50 min

Ingrediente

  • 50 grame      cacao
  • 460 grame      zahar tos
  • 8 buc      oua
  • 500 ml      lapte
  • 11 linguri      faina
  • 250 grame      margarina Unirea Original

Mod de preparare

1. Blatul: Se bat oualecu zaharul, apoi se adauga faina. Compozitia se imparte in doua, jumatate se pune intr-un castron impreuna cu cacaua. Se face un blat punand alternativ 1 lingura compozitie alba, una neagra. Se tine 40 minute la cuptorul incins la 180 grade.

2. Crema: 300 g zahar, 500 ml lapte, 3 linguri faina, se pun la fiert pana se ingroasa. Dupa ce se raceste se amesteca cu margarina.

3. Blatul se imparte in doua, se pune crema, 100 g stafide, cealalta jumatate de blat si deasupra crema.


Retete similare